zaterdag 10 december 2011

A birdie in a teacup

Mijn fantasie slaat soms op hol en neigt naar het sprookjesachtige toe. Ik hou van vogeltjes in een theekopje. Ik vind vogeltjes heel lief, maar ik vind het heel eng, ook wanneer zij heel tam zijn dat zij op mijn hoofd gaan zitten te fladderen. Eigenlijk best wel raar, toch! Ik ben meer van de beestjes met een vachtje, hahaha.

Bij de Xenos hadden theekopjes van plastic en een boel glitters die je in de kerstboom kunt hangen. En ik zag het al helemaal voor me, daarin moest dus een vogeltje komen. De vogeltjes komen overigens van de Wibra vandaan. En het brocante mini lepeltje is verkrijgbaar bij Het Witte Luik (voor een linkje zie blogrol "Mijn favoriete winkels").


Een vogeltje in een nestje en bevoorraad met besjes. Zo komt het vogeltje toch nog goed de winter door.

5 opmerkingen:

Marlieke zei

Wat een gezellig home deco project heb je gemaakt. Je bent weet ik niet de enige die vogeltjes lief vindt maar tevens ook eng als ze rondfladderen.

Romy zei

Daar houd ik wel van: eindeloze creativiteit:) Het resultaat is namelijk prachtig. Wat een prachtige home deco zijn deze vogeltjes in theekopjes. Ik zou weleens een kijkje bij jullie thuis willen nemen: volgens mij ziet jullie huis er prachtig uit met al die mooie handgemaakte decoratie:)

SCRAP TALK zei

Oooooooh! Dit straalt gezelligheid uit! Mooie home-deco!
Liefs,
xxx
C.arine.

MadeByMaly zei

O wat is dit mooi Odetta, inderdaad, net een sprookje. Ik blijf er maar naar kijken!

Karin Wouters zei

Heel schattig gemaakt! Wat kan jij nu niet mooi maken?