vrijdag 16 september 2011

I love to work with Paper!!!
Dit is de laatste in de reeks lay-outs die ik onlangs over mijzelf heb gemaakt. Hier heb ik een aantal van mijn favoriete projecten verwerkt. Ze zijn niet meer in mijn bezit, maar ik heb er nog gelukkig wel foto's hiervan. Dus het is nu een soort "portfolio" lay-out geworden. Het vogeltje rechts op de lay-out is een stukje stofpapier wat ik gemaakt heb tijdens een workshop van Hermine Koster (http://herminesplace.wordpress.com/), de stempeldiva en creatieve alleskunner van Nederland!
Op deze foto zie je een stukje tissuepaper van mijn favoriete merk 7 Gypsies. Ik heb de achterkant ingestreken met Mod Podge om het zodoende vast te plakken op de lay-out. Daarna is de bovenkant tevens gesealed met Mod Podge en heeft het nu een glanzend vernislaagje. Tissuepaper is namelijk heel erg dun en kwetsbaar, maar het is geweldig materiaal voor de echte Mixed Media liefhebbers.
Kortom, ik vind het geweldig om met papier te werken, het te bewerken en het weer te verwerken. Uitknippen, stempelen, kliederen, zolang het maar papier is!

7 opmerkingen:

Romy zei

Wat een gaaf idee om zo de weggegeven creaties alsnog bij je te hebben! Je layout is net zo prachtig als de creaties die erop zijjn verwekt! En jij maakt altijd zulke mooie dingen met papier, je ziet je passie voor papier er zeker in terug:)

Marlieke zei

Wat leuk, een blogpost van jou op vrijdag. Dat komt niet zo heel vaak voor, toch? Wat heb je toch weer eengigantische mooie en leuke layout gemaakt met een super origineel onderwerp. Erg leuk! Ik wens jullie een fijn weekend!

Lean zei

Heerlijke lay-out weer lekker creatief ook.
fijn weekend groetjes,Lean

Karin Wouters zei

Super...wat een mooie lay-out. Erg leuk gedaan en je lay-out is super speciaal geworden!!

Fenny zei

Hallo Odetta.Wat maak je weer een mooie dingen.Mijn complimenten.Ik ben je mailadres helaas kwijt.Groeten Fenny

MadeByMaly zei

Wat geweldig mooi en creatief weer Odetta!

Hermine zei

Wat een schitterende layout!!