zondag 21 november 2010

Frosty Butterfly

Ik ben van nature uit een luie scrapper. Of je kunt het ook zo noemen dat ik het designpapier heel mooi laat uitkomen, hahaha. Voor de achtergrond heb ik gebruik gemaakt van de lijn "On the wings of a Dream" van Shabby Green Door. Ik vind de subtiele kleuren van deze lijn schitterend. Verder heb ik gespeeld met mijn Cuttlebug en de Creatables van Marianne Design. De kleine blaadjes zijn geponst.

Door gebruik te maken van parelmoer papier creëer je een hele luxe uitstraling. Er staat nog geen tekstje hierop maar ik denk dat het een verjaardagskaart wordt voor iemand die in de winter jarig is. Deze kaart zou het ook heel erg goed doen als kerstkaart.

5 opmerkingen:

Jolanda zei

super,heeeeeel mooi!!!!Ik ben ook een luie scrapper...ik moet er echt wat aan gaan doen,ik ben zo lui dat ik t te veel moeite vind mijn cuttlebug te pakken,drama he...hahaha....je kaart is echt geweldig!!!Heel mooi!
Fijne dag!!

Romy zei

Wat is dit mooi stijlvol zeg met al dat wit! Enne misschien ben je dan een luie scrapper, het resultaat is hoe dan ook werkelijk schitterend:) De geponste figuurtjes en brads zijn de perfecte details hier.

MadeByMaly zei

Heel erg mooi Odetta! Maar eh...ik vind je helemaal geen luie scrapper. Jij hebt juist de gave om papier en embellishments prachtig met elkaar te combineren zonder dat het ene de ander overtroeft.

Marlieke zei

Oh deze is ook heeeeeeel mooi! Je mag jezelf van mij geen luie scrapper noemen hoor; jouw creaties zijn altijd perfect gecombineerd en alles wat je gebruikt komt tot zijn recht. Ik vind het een kwaliteit! Dit kaartje is ook weer een voorbeeld van een hele geslaagde creatie. En die tekst...die komt inderdaad nog wel. Ik laat ook wel eens teksten weg als de kaart nog geen bestemming heeft.

Lean zei

hahaha lui hoezo gaaf toch...
groetjes,lean