dinsdag 7 september 2010

Stempelen met My Mind's Eye Lost & Found

De stempelsetjes uit de lijn Lost & Found van My Mind's Eye zijn superleuk en prijstechnisch helemaal O.K.! De onderstaande kaartjes zijn met de afdrukjes van deze stempelsetjes gemaakt. Oké, hier en daar heb ik gesmokkeld door minimaal gebruik te maken van clear stamps van ander merken.

Iedereen die mij kent, weet dat ik veel inspiratie haal uit kledinglabels. Dit zou zomaar een label van een denkbeeldige kledinglijn kunnen zijn.


Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Dat het dan maar vooral een vrolijk feestje mag zijn!


Een feestelijk kaartje!

6 opmerkingen:

Jolanda zei

Nu nog de kleding erbij maken..:)!!!Mooie labels an mooie stempels hoor!!
Helemaal super!!!
Fijne dag,.....

Romy zei

Ik vind de Lost & Found lijn sowieso al heel erg mooi, maar wat jij ermee gemaakt hebt is al helemaal super! Geweldige kaarten van een geweldige stempelqueen!

Lean zei

super kaartjes weer Odetta en my minds eye is zo wie zo een yummie lijn.
groetjes,Lean.

MadeByMaly zei

Ook al weer zo prachtig. Ik ben momenteel bezig de Lost and found lijn in de webwinkel te plaatsen (het uploaden duurt alleen zooooooooo lang, zucht).

Marlieke zei

oh oh oh wat ben ik toch fan van jouw stijl! Ik kan er echt naar blijven kijken; ik vind het zo mooi wat je allemaal weet te maken! Je hebt je weer heerlijk uitgeleefd zie ik. Super!

Marian zei

Prachtig hoor. Vraagje: dat kleine vlindertje welk merk stempeltje is dat. Heel erg mooi.