dinsdag 7 september 2010

Courageous!

Laatst zag ik ergens op het internet dat men vlinders in vogelkooitjes had gestopt. Dat vond ik een heel origineel idee. De vlinder komt uit het die cuts-setje uit de lijn Cute 'n Paste van K & Company (zie je, Jolanda (Simons), ik gebruik het echt alleen maar bij hele speciale projecten). Het houten vogelkooitje is van het supermerk Kaisercraft. Ik heb het vogelkooitje naturel gelaten, omdat houten vogelkooitjes nu eenmaal bij het verre Oosten passen.


Hier heb ik alleen mijn moeder uit de stempelafdruk gebruikt. Aan het uitgeknipte bloesemtakje hangt een Tim Holtz Muse Token met het woord Courageous, hetgeen moedig betekent. Een woord wat precies bij mijn moeder past. Verder heel veel bloesems, die net zoals de vlinder en het leven zelf, heel erg fragiel zijn. Ik heb de mini lay-out op een canvasboard geplakt. Dit keer heb ik het verven overgeslagen.

Momenteel gaat het goed met mijn moeder. Haar dagelijkse hormoonpil doet zijn werk, het remt haar kanker! Mijn moeder heeft altijd gezegd: "Als het van binnen net zo hard werkt zoals het van buiten (de vreselijke huidproblemen)doet, dan ben ik heel erg tevreden". Aldus een zeer positief, moedig mens!

7 opmerkingen:

Jolanda zei

Super mooi Odetta,!!!!!en wat leuk dat je de stempel zo verwerkt heb.mooi hoor!

Romy zei

Wat blijft die stempel toch mooi, en ook als drie losse delen zijn ze prachtig! En dat vlindertje in een kooitje is schitterend. Geeft weer eens een heel ander effect dan een vogeltje! Een prachtige, serene kaart! En het nieuws van je moeder is zo geweldig om te horen. Zo zie je maar: met positiviteit kom je heel erg ver:)

Birgit Koopsen zei

Prachtig! Wat een goed idee, die vlinder achter dat mooie kooitje! En zo'n persoonlijke stempel is ook wel heel bijzonder! Fijn dat je moeder zo positief is en dat de medicijnen hun werk doen!!

Jol@nd@ zei

Wat heb je dit prachtig gemaakt en inderdaad leuk zo die vlinder in dat kooitje! Gelukkig dat het iets beter gaat met je moeder!

Groetjes Jolanda

MadeByMaly zei

Wat ontzettend mooi Odetta en wat een leuk idee, de vlinder in het kooitje! Ik vind je moeder zo'n sterke vrouw en zo positief. Doe je haar de hartelijke groeten van me?

Lean zei

fijn om te horen dat het met je moeder beter gaat en dat de pillen werken.
super gave creatie en het kooitje ook yummie.
groetjes,Lean.

Marlieke zei

Waar zal ik eens beginnen.....
Oke, eerst maar even over je project: ik ben hier heel enthousiast over! Het ziet er schitterend uit en wat heb je weer leuke materialen en technieken gebruikt! En ook wil deik zeggen dat ik het fijn vond om te lezen dat het momenteel goed gaat met je moeder. Hopen dat dat zo blijft! Groetjes!