dinsdag 11 november 2008

Samen met mijn moeder naar de Krea Doe Beurs in UtrechtHet was heel bijzonder om eindelijk met mijn moeder een dagje uit te zijn.
Op vrijdag 7 november jl. was het dan zover.

Mijn moeder was een tijdje uit de running maar ze heeft de kanker overwonnen. Voor mij is zij de allerliefste mamma van de hele wereld, mijn beste vriendin en mijn mentor in het dagelijkse leven. Het klinkt misschien een beetje Oprah-achtig, maar dit is echt zo. Zij is ook een van de weinigen met wie ik samen accuut een gigantische slappe lach kan krijgen.

Mijn ouders zijn heel erg zorgzaam. De dag van te voren bleef ik bij hen slapen. Mijn lievelingskostje, hutspot uit oven voorzien van een knapperig korstje met braadworst, was gemaakt. De volgende dag had mijn lieve vader een heerlijk ontbijtje (inclusief multi-vitaminepil) verzorgd. Hij kan zo een bed & breakfast beginnen! Hoe dan ook, al ben je een vrouw van bijna 42 jaar oud, je blijft toch hun meisje. Ik ben gezegend met deze fantastische ouders!

2 opmerkingen:

Romy zei

Leuk dat je ook bent geweest, ik was er zondag ook met mijn moeder:)
Ze ziet er erg vrolijk uit op de foto en zoals uit je verhaal blijkt is het een supermoeder! Geniet maar van haar:)

MadeByMaly zei

Volgens mij heb je geweldige ouders en wat staat ze prachtig op de foto! En wat geweldig dat ze haar ziekte overwonnen heeft.