zaterdag 15 november 2008

Lay-out met mask-techniekOp deze lay-out heb ik gebruik gemaakt van een mask van Heidi Swapp.
Het chocoladebruine designpapier is van Basic Grey. Basic Grey heeft ook erg mooi papier zonder motief. Te mooi eigenlijk om mee te matten. Ook erg leuk om hierop te stempelen. De verf is van Ranger Paint Dappers in de kleur Salmon. Ik vind de combinatie bruin met zalm namelijk heel erg chique. Zelf dep ik nooit rechtstreeks met Paint Dabbers. Ik gebruik liever kwastjes. Het is een kwestie van een persoonlijke voorkeur. Hier heb ik gebruik gemaakt van een tamponeerkwastje. De stoffen sticker is van EK Succes. De foto is uiteraard gemaakt door mijn vader.
De naam van de roos is "Just Joey".

3 opmerkingen:

MadeByMaly zei

Wat mooi Odetta. Ik vind de combinatie zalm/bruin ook altijd erg chique. Wat grappig he dat ieder zijn voorkeur heeft, ik werk nl. wel graag rechtstreeks met de paintdabber, ik gebruik nooit penselen meer... :-)
En je vader heeft weer een prachtige foto van een schitterende roos gemaakt.

Odetta's Scrap-walk-in-closet zei

Ik denk dat eigenlijk meer een kwestie van ongeduld is om de dapper zoals deze bedoeld is te gebruiken. En dan werkt een kwastje voor mij uiteraard sneller.

Romy zei

Ten eerste; wat een prachtige foto van die roos! Heel mooi! En de foto komt weer prachtig uit op je werk. Zelf ben ik ook een beetje masks aan het uitproberen en het resultaat is inderdaad prachtig.