maandag 22 augustus 2011

Tags!


Jullie zullen wel denken: wat plaatst die Odetta veel berichtjes! Maar zeer binnenkort verander ik van provider. Dus nog wat gauw op mijn blog zetten.Ik vind het maken van tags heel erg leuk om te doen. Het is een handig hulpmiddel om technieken te gebruiken, kleurencombinaties te maken. Kortom de ideale manier om inspiratie op te doen voor andere creaties die je nog gaat maken.Tevens kun je tags gebruiken als een embellishment op je layout, als pronkstuk op een kaart of als een cadeaulabel.


Van vintage tot modern, wat je maar wilt! Gewoon lekker spelen dus!

4 opmerkingen:

Lean zei

ik vind ze weer super....succes met het veranderen van provider!!
groetjes,Lean

Romy zei

Ze zijn echt geweldig! Wat leuk ook dat je dat sjieke lotus-label hebt verwerkt op een tag! Met de frisse vlindertjes erbij ziet het er super uit. En ik voel me zo vereerd dat ik de Butterfly tag heb mogen ontvangen. In het echt is hij nog schitterender:)

Marlieke zei

Hoi hoi, ik heb wel al je nieuwe berichtjes bekeken, maar laat alleen even in dit reactieveld een berichtje achter. Onze internetverbinding is namelijk ZEER traag en alles wat ik aanklik duurt eindeloos voordat ik het geopend krijg, dus daarom even zo (denk dat ik ook van provider moet gaan wisselen, net als jij ;-) ).
Prachtige creaties weer zeg en zo ontzettend divers! Die boeddha op de oranje kaart met tak knalt er voor mij wel echt uit. ook de kaart voor je neefje vind ik erg mooi, die is juist weer erg cute. En ja...je tagbeschrijving kan ik me helemaal in vinden! Leuk om hier weer even geweest te zijn!

MadeByMaly zei

Echt weer heel erg gaaf Odetta.