donderdag 8 april 2010

Clean & Simple: Frisse LentekaartjesIk hou van de lente! Van het tere groen van de blaadjes en straks de bloesem. Ik ben dol op vrolijke regenlaarzen (helaas heb ik zelf nog niet zo'n paar). Het schitterende gefluit van de merels in de vroege ochtend. Kortom het ontwaken van de natuur na de winter. Dus genoeg inspiratie voor het maken van lentekaarten.


Ik heb o.a. gebruik gemaakt van: Designpapier met de waterdruppels van Karen Foster, designpapier My Mind's Eye uit de serie Bloom & Grow, designpapier (regenlaarsjes) en de chipboardfiguurtjes uit de serie Wellies & Brella's van Autumn Leaves. Verder nog wat rub-ons van een onbekend merk opgemaakt. De tekststempelafdruk is van het geweldige merk Catslife Press. Soms wil je even iets helemaal anders dan de Vintage-stijl. Clean & Simple vind ik ook een geweldige stijl!

7 opmerkingen:

Lean zei

Gaaf hoor je bent lekker creatief geweest zie ik..
gr,lean.

Marlieke zei

Oh!!! Dit zijn echt hele leuke kaarten!! Superleuk en dan nog doe ik ze te kort! Ik hou hier wel van!!!

Jolanda zei

Wat mooi,die laarsjes zijn geweldig!!Mooie kaarten Odetta!Echt voorjaar,heeeerlijk de hete zomer hoeft van mij niet zo maar voorjaar mmmmmmm.

MadeByMaly zei

Wat gaaf Odetta, ze zijn nog mooier dan ik me had voorgesteld (en dat wil wat zeggen hoor)!

Romy zei

Oh wauw, ik was blij verrast toen ik deze post opende, en krijg er spontaan de lente van in mijn bol. Wat mooi allemaal! Geweldig gecombineerd ook.

Jol@nd@ zei

Het zijn allemaal echt prachtige lente kaartje geworden!!

Groetjes Jolanda

caroline zei

mooi en eens iets apart
gezien op scraptalk
kom greust ook eens piepen op mijn blog
reacties zijn altijd leuk
groetjes caroline