zondag 8 november 2009

Oh ja, toch nog iets creatiefs te melden

Op de blog http://madebymaly.blogspot.com/ en bij http://www.madebymaly.nl (onder de rubriek Technieken) vind je van mij bij Made by Maly Scrapbookstore enkele stempeltechnieken terug. Hou het in de gaten, want er komt nog meer.

Waarschijnlijk moet de juiste benaming van de techniek, die ik als masktechniek (kleed je poppetje aan, vlinder) heb betiteld, paper piecing zijn.

De stempeltechnieken heb ik in opdracht van Marianne gemaakt. Het was een enorme uitdaging om dit gefaseerd te fotograferen en te beschrijven. Ik heb geprobeerd het voor iedereen laagdrempelig te houden en het ook interessant te maken voor de scrappers. Dus doe je voordeel hiermee op en haal meer rendement uit je stempels en designpapier. Heel veel plezier toegewenst bij het uitproberen!!!

Zelf heb ik op het gebied van stempelen nog veel te leren, maar momenteel ben ik best tevreden over wat ik nu kan.

7 opmerkingen:

MadeByMaly zei

Hai Odetta,

Ik ben superblij met de techniekbeschrijvingen en de duidelijke foto's die je voor mijn webwinkel hebt gemaakt (maar dat wist je al). De eerste drie staan al online en komende week komt de rest online. Ze zijn zeer inspirerend en nodigen echt uit tot het zelf proberen van deze technieken.

SCRAP TALK zei

Hoy Odetta,
Ik kan dit beamen; heel goed zelf te proberen op deze manier! Bedankt om te delen!
Heb gisteren van José op demo, zie mijn blog, nog een snelcursus stempelen gehad om fijner werk te leveren.
xxx
C.

Jol@nd@ zei

Heb het zelf ook gezien om haar blog! Ik vond dat je het erg goed beschrijfde en ik ga het denk ook nog wel een keer proberen! Erg leuk!!

Groetjes Jolanda

Romy zei

Ik zag deze week al een aantal keer je online workshopjes staan. Echt super dat je dit doet! Ik ben zelf helemaal niet zo handig met stempelen, maar ik heb door jouw gestempelde verrassing een tijdje terug toch wat mooie aangeklede en ingekleurde stempelafdrukjes en de rest kan ik met stift inkleuren. Door de workshopjes heb ik ook weer wat nieuwe techniekjes geleerd die ik zeker nog een keer wil gaan proberen. Heel erg bedankt voor alle duidelijke en goed uitgelegde techniekjes!

Lean zei

Super gedaan en heel duidelijk uitgelegd.
bedankt en ik zie graag meer,Lean.

Birgit zei

Heel leuk, die technieken met stempels. En wat een super mooie foto in je banner!!

Marlieke zei

Je beschrijvingen zijn geweldig en je stap-voor-stap foto's ook! geweldig gedaan! En het lijkt me dat het laagdrempelig genoeg is zodat iedereen die wil er ook daadwerkelijk mee aan de slag kan!

groetjes Marlieke