zondag 1 februari 2009

Dezelfde stempel, maar 2x een verschillend effect


Deze clearstamp zat in een setje de ik bij Jolanda heb gekocht. Het is een leuke set met allerlei tekstjes en etiketstempels, waarin een tekstje kunt stempel.
Bij de bovenste stempel heb ik de achtergrond gesponsd. De brad is van Making Memories en de bloemen zijn van Prima Marketing.

Overigens voor beschrijvingen van allerlei stempeltechnieken verwijs ik je graag door naar de fantastische website van Art Journey: http://www.artjourney.nl. Klik dan op het kopje Technieken. Door middel van foto's wordt er per techniek een hele duidelijke uitleg weergegeven. En in galerie zie je op deze site schitterende kaarten.

De onderste kaart is vrij eenvoudig gemaakt. Gewoon op effen papier gestempeld, op maat gesneden en de zijkanten voorzien met een randje inkt. Soms heb je designpapier die niet veel versierselen meer nodig heeft. Hiervan kun je weer handig gebruik maken.

3 opmerkingen:

Romy zei

Wat een prachtige kaartjes! Zo zie je maar wat een verschillende effecten je kan maken met een stempel. Erg leuk! Dat dessinpapier is trouwens ook prachtig. Het heeft inderdaad niet veel meer nodig.

Graziella zei

Ziet er hartstikke leuk uit! Het zal misschien eenvoudig zijn, maar waarschijnlijk kan ik het nog steeds niet hoor!

Christie zei

Beautiful cards!